Friday Night Out: Eric Vloeimans, Chris Hordijk e.a. | North Sea Jazz Club

datum: vrijdag 2 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Friday Night Out  Eric Vloeimans Chris Hordijk e a | North Sea Jazz Club

Friday Night Out! Een complete avond uit met live muziek, borrel, diner en dansen op groovy tunes. Direct uit je werk met collega’s en vrienden het weekend kickstarten in de North Sea Jazz Club.

VOORPROGRAMMA
Voorafgaand aan het concert van huisband The Fresh Cuts en hun gastartiesten speelt er een jazztrio tijdens het diner.

HOOFDPROGRAMMA
THE FRESH CUTS
Zonder The Fresh Cuts geen Friday Night Out. De club is inmiddels hun tweede huis. Bas van der Wal (gitaar), Alexander van Popta (toetsen), Salle de Jonge (drums) en Hugo den Oudsten (basgitaar) spelen met menig soloartiest. Maar The Fresh Cuts is veel meer dan een begeleidingsband: met hun muzikaliteit zetten ze letterlijk de toon. En ook vanavond nodigen zij een aantal gastartiesten uit voor live muziek.

ERIC VLOEIMANS
Eric Vloeimans is een van de beste trompettisten van Europa. Hij reist in verschillende ensembles de wereld over en kan alle genres aan. Zo werkte hij o.a. samen met trance producer Armin van Buuren, maar ook met latin pianist Ramon Valle en popband Doe Maar. Vloeimans kan zijn optredens op North Sea Jazz Festival niet meer op twee handen tellen… Het is hoog tijd dat hij het kleine broertje in Amsterdam komt bezoeken voor een optreden.

CHRIS HORDIJK
Hij begon als achtergrondzanger, maar hakte in de 2008 de knoop door om als lead zanger zijn zangkunsten te laten horen. Vier jaar later werd Chris Hordijk bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland waar hij tweede werd in de finale. In 2016 kwam zijn EP In Retrospect uit en zag je hem vast ook al eens bij een tribute concert in de club.

NEDA BOIN
Neda Boin won de Music Matters Award eind 2013 en studeerde af aan het Conservatorium van Rotterdam. Ook zij deed mee aan The Voice of Holland en schopte het tot de laatste acht met haar ijzersterke stem en pianospel.

DANSEN
Het tweede gedeelte van Friday Night Out is ideaal voor bezoekers die komen om te dansen. Na het optreden van The Fresh Cuts en special guests draait The Groove Supplier tot in de late uurtjes de lekkerste soul, funk, latin en disco classics. Van Michael Jackson tot Earth, Wind & Fire en James Brown, stilstaan is geen optie. Hiervoor is een danskaart te koop. Bezoekers die al binnen zijn mogen blijven.

bron: https://www.facebook.com/events/1793654037564508/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer