Presentatie: Geld Creëren | De Roos

datum: zondag 3 september 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Presentatie  Geld Creëren | De Roos

We zijn in de School voor Adelaars al meer dan een decennium bezig met het opbouwen van hoge, mooie, goede energie rondom het thema "geld". Al in het jaar 2000 begon ik met het geven van workshops "Geld Creëren".

Ik gebruik een veelheid aan methodieken op mijn workshops. Centraal staat de introductie van diverse aspecten van Licht, van hoge, positieve energie, door middel van meditatieve transmissie. De transmissie laat ik gepaard gaan met een visualisatie, zodat je bewuste persoonlijkheid beter kan meewerken met de opname van de nieuwe energie.

De woorden die ik tijdens een meditatie spreek en de beelden die ik oproep zijn echter lang niet zo belangrijk als de pure energie die ik transmit en die via resonantie in de groep "rondgaat".
We werken met je Hoger Zelf, diverse Lichtmeesters en Voorspoed Gidsen, met kosmische energie, maar ook met chakra's. De verbinding tussen het Hoge en het Aardse, tussen ideaal en realiteit, tussen visie en materialisatie, ligt aan de kern van de workshop Geld Creëren.

Bij iedere workshop zijn er nieuwe channelingen. Ik channel altijd nieuwe boodschappen en inzichten. Ook de oefeningen varieer ik ter plekke - met hulp van de Gidsen van het Licht. Soms komt dat er op neer dat hele nieuwe oefeningen doorkrijg.
De boodschappen die ik op de workshops channel, zijn dan actueel of er is op dat moment genoeg energie rond opgebouwd om op aarde ontvangen te kunnen worden. Soms zijn boodschappen ook bij uitstek geschikt voor de specifieke groep die bijeen is.
Dat is ook zo fijn aan het werken met channelingen: geen bijeenkomst is ooit hetzelfde als een vorige. Er is altijd nieuwe energie, vers van de pers; er zijn altijd weer andere Lichtmeesters bij betrokken; andere Hartmeesters, andere Creëren-Meesters, andere Gidsen van het Licht.

Begeleiding: Barbara Borecka, trainer sinds 1997, auteur van vier boeken o.a. "Geld Creëren: Ware Doorbraak en Bevrijding".
Toegang: de presentatie (tijdens Open Dag) is gratis.
Prijs van de workshop: vanaf 40 euro.

Zie http://www.schoolvooradelaars.nl voor meer informatie.
Vragen en inschrijvingen: welkom@schoolvooradelaars.nl

bron: https://www.facebook.com/events/1573760162675987/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer