Top Notch presents Hamza & Ramriddlz | Chicago Social Club

datum: zaterdag 22 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Top Notch presents Hamza  Ramriddlz | Chicago Social Club

Op zaterdag 22 april brengen Hamza & Ramriddlz sweetersounds naar de Chicago Social Club!

Ramy Abdel-Rahman, beter bekend als Ramriddlz, is een Egyptische-Canadese artiest uit Toronto. Ramriddlz ging viral met zijn hit Sweeterman, nadat Drake een remix ervan maakte. Daarna ging het snel. Ramriddlz bracht zijn debuut-EP P2P (Pussy Too Pink) uit, gevolgd door de EP Venis, waarop de zwoele track Bodmon te horen is.

De Brusselse rapper Hamza kent geen stoppen. Op YouTube scoort hij miljoenen views met nummers als La Sauce, Minimum en Respect.
Beïnvloed door Young Thug en de huidige golf van Atlanta rappers, creeërt de 22-jarige rapper muziek met een mengeling van trap, dancehallinvloeden en melodische zang.

Rollàn is een jonge en gepassioneerde artiest met Congolese roots. Zijn moeder is geboren in Congo, maar voedde hem op in Leeuwarden tussen alle verschillende nationaliteiten die Nederland rijk is. Deze basis zorgde voor Franse, Engelse, Lingalese en Nederlandse invloeden in de muziek van Rollàn.

Op zaterdag 22 april zijn de drie rappers te bewonderen in de Chicago Social Club.

Voorverkoop €12,50
Groepstickets €40,- (voor 4 personen)
Ticketlink: http://ow.ly/SC2p30a7DIy

bron: https://www.facebook.com/events/1643907582578888/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer