Want er komen andere tijden | De Kleine Komedie

datum: woensdag 27 september 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Want er komen andere tijden | De Kleine Komedie

Een knetterende, van idealen zinderende avond over het protest. Met liedzangers, cabaretiers, journalisten en noem maar op.

Theo Nijland, Derk Sauer, Jenny Arean, Paul de Munnik, Flip Noorman, Roos Blufpand, Jacques Klöters, Désanne van Brederode & Nathalie Baartman duiken in de wereld van het protestlied.

Even leek het erop dat voor ons vanzelfsprekende waarden als de rechtsstaat en de democratie op de tocht zouden komen te staan. Maar nu alle verkiezingsretoriek verstomd is en het populisme is beteugeld, valt het reuze mee. Oké, de EU zit in zwaar weer, vluchtelingenkampen barsten uit hun voegen en Trump blijft een gevaarlijke gek. Maar dit speelt zich op afstand af. En al was het ook hier kantje boord, de Hollandse redelijkheid heeft gewonnen. Hoe gaan theatermakers hier mee om? Weten zij het publiek te mobiliseren? In Want er komen andere tijden gaan theatermakers na hoe het zit met de houdbaarheid van geëngageerd entertainment. Ze duiken daarbij in de geschiedenis van het protest. Ze grasduinen door historisch materiaal, spiegelen dit aan het heden, geven ‘t soms een nieuwe jas en schrijven nieuw materiaal. Het belooft een knetterende, van idealen zinderende avond te worden met liedzangers, cabaretiers, acteurs, journalisten en noem maar op. Voor een publiek dat bereid is mee te denken (en te praten via de interruptiemicrofoon!) over wat er gaande is en dat daarna weer eens ouderwets strijdbaar de zaal verlaat om de wereld te gaan veranderen. Met een snoeiharde band onder leiding van Wilko Sterke. Regie: Eva Bauknecht.

bron: https://www.facebook.com/events/1910277892560359/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer