Brand in woning

vrijdag 18 oktober 2013

Purmerend - Op vrijdagmorgen hield de politie een 44-jarige man uit Purmerend aan naar aanleiding van brand in zijn flatwoning op de zevende etage van een flatgebouw aan de Mercuriusweg in Purmerend.

Luide knal

Omstreeks 01.30 uur kreeg de politie melding van een luide knalen brand in de flatwoning. Ter plaatse trof de politie de bewoner. Hij bleekbrandwonden te hebben opgelopen. De man werd voor behandeling overgebracht naareen ziekenhuis.

Door de brand en de mogelijke explosie raakten de flat enbelendende flateenheden ernstig beschadigd. Uit voorzorg werden bewoners van eenaantal eenheden boven de uitgebrande flat verzocht tijdelijk hun flat teverlaten.

Bij de brand is glas uit een raam van de flat naar benedengevallen. Hierdoor is schade ontstaan aan bij de flat geparkeerd staande auto?s.

Onderzoek

De politie stelt een technisch onderzoek in naar de oorzaak vande mogelijke explosie en de brand.

De bewoner van de flat is door de politie aangehouden. Hetonderzoek richt zich op de brandoorzaak en de eventuele betrokkenheid van debewoner daarbij.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer