Overleden vrouw bij brand door misdrijf om het leven gebracht; verdachte aangehouden

donderdag 10 oktober 2013

Amsterdam - Rechercheurs hebben dinsdag 1 oktober 2013 een 32-jarige man aangehouden in verband met de dood van een 22-jarige Bulgaarse vrouw.

Het overleden slachtoffer werd woensdagochtend 25 september ineen woning aan de Charlotte de Bourbonstraat aangetroffen. In dit appartementwoedde toen een kleine brand die door de brandweer kon worden geblust. Onderzoekdoor de recherche wees uit dat er mogelijk sprake kon zijn van een misdrijf. Inopdracht van een officier van justitie van het parket Amsterdam werd er sectieop het stoffelijk overschot verricht. Deze sectie wees uit dat het slachtofferdoor een misdrijf om het leven was gebracht. Nader onderzoek door een TeamGrootschalige Opsporing dat bestaat uit rechercheurs van de politie-eenhedenAmsterdam en Midden Nederland bracht een verdachte in beeld. Deze verdachte werdvorige week aangehouden voorgeleid aan een rechter-commissaris en door hem inbewaring gesteld. De verdachte en het slachtoffer zijn bekenden van elkaar.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer