Fietsendieven aangehouden

woensdag 17 juni 2015

Amsterdam - De politie heeft dinsdag 16 juni, door de oplettendheid van een moeder en haar zoon, drie mannen uit Wormerveer en Amsterdam aangehouden op verdenking van diefstal van meerdere fietsen. Van vier aangetroffen fietsen heeft de politie nog geen aangifte.

Een moeder enhaar zoonmeldden bij de politie dat op de Isaac Gogelweg opeenongewone plek acht hele mooie fietsen van het merk Cortina stonden. Depolitie controleerde de fietsen en stelde vast dat meerdere van deze fietsen vandiefstal afkomstig waren. De politie hield de fietsen in de gaten en op eengegeven moment verdwenen er twee in een bestelbusje. Het busje reed vervolgensweg en is ter hoogte van Wormerveer gecontroleerd. In het busje stonden vierfietsen, waarvan twee als gestolen stonden gesignaleerd. De drie mannen, 23, 28en 28 jaar oud zijn rond 14.30 uur in Wormerveer aangehouden.

Van de acht fietsen die op de Isaac Gogelweg stond bleken er zes van diefstalafkomstig. De andere twee heeft de politie ook veilig gesteld in deveronderstelling dat deze ook zijn gestolen. De politie is in afwachting van deaangiftes, zodat deze fietsen ook terug kunnen naar de rechtmatige eigenaren.Aangifte doen van diefstal loont, want in dit geval kon de politie haarbevoegdheden toepassen en de fietsendieven op heterdaad aanhouden.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer