Agent gebeten bij aanhouding

woensdag 7 oktober 2015

Zaandam - Een vrouw die stond gesignaleerd voor nog ruim vijftig dagen hechtenis heeft bij haar aanhouding een agent in zijn arm gebeten. Dit gebeurde dinsdagmiddag rond 16.00 uur op het Rustenburg in Zaandam.

Agenten wilden de vrouw aanhouden. De dame in kwestie maakte op niet mis te verstane wijze duidelijk aan de agenten dat zij niet mee wilde gaan. De vrouw heeft verzet gepleegd tijdens haar aanhouding. Hierbij heeft de verdachte één van de agenten in zijn arm gebeten. De 36-jarige Zaanse is aangehouden. De gebeten agent heeft aangifte gedaan.

Onacceptabel

De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt niet getolereerd. Dit geldt voor iedereen die bij de politie werkt: agenten, rechercheurs, medewerkers van de meldkamer, baliemedewerkers en medewerkers van ondersteunende afdelingen. Meer informatie vindt u op de speciale themapagina over geweld tegen politie en hulpverleners.

2015241343

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer