Europees Aanhoudingsbevel

vrijdag 6 februari 2015

Amsterdam - Een politieman heeft in de Ferdinand Bolstraat op woensdagmiddag 4 februari om tien over halfzes in zijn vrije tijd een voortvluchtige Brit herkend en aangehouden. De 46-jarige voortvluchtige werd sinds november 2014 gezocht door de Britse autoriteiten in verband met harddrugshandel.

De politieman zat in zijn vrije tijd in een tram en terwijl dezelangs een horecagelegenheid reed dacht hij een voortvluchtige Brit te herkennen.Hij stapte uit de tram, liep de horecagelegenheid in en hoorde dat de bewusteman in het Engels sprak. Hij belde voor ondersteuning van geniformeerdepolitiemensen en kon bij hun aankomst tot de aanhouding overgaan.

Er liep een Europees Aanhoudingsbevel voor deze voortvluchtige in verband metde handel in harddrugs. Vanuit de Dienst Regionale Recherche worden met enigeregelmaat foto's van voortvluchtigen verspreid onder met name de politiemensenop straat. Daarom was de bewuste politieman op de hoogte van de signalering. Devoortvluchtige wordt vandaag voor een officier van justitie geleid.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer