Kathlyn Belioso (15) nog steeds vermist

dinsdag 28 juli 2015

Amsterdam - Een meisje van 15 dat vorige week woensdag verdween, is nog steeds vermist. Inmiddels maken de familie en de politie zich flink zorgen om haar.

Vorige week, woensdag 22 juli, zou de 15-jarige Kathlyn met haar familie opbezoek gaan bij haar oma in Bos en Lommer. Onderweg daarheen ging Kathlyn weg enkwam niet meer terug. Wel heeft zij later nog telefonisch contact gehad met haaroma en haar verteld dat het goed met haar gaat. Kathlyn is verstandelijk beperkten heeft dus haar familie nodig.

Deze week kwam een tip binnen dat zij gezien zou zijn in de Bijlmer(Hoptille) in het bijzijn van twee mannen van rond de 30. Wie die mannen zijn isonbekend.

De politie is op zoek naar Kathlyn en naar mensen die informatie over haarhebben. Zij droeg op de dag dat zij vermist raakte een grijze joggingbroek eneen wit vest met blokmotief. Ze is 1.50m lang, donkergetint, heeft zwartkroeshaar en bruine ogen. Kathlyn heeft ijzertekort en slikt daarvoormedicijnen, omdat zij anders flauw kan vallen.

Getuigen kunnen bellen met de politie op 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer