Recherche heeft nieuwe vragen in onderzoek lijk in sporttas

dinsdag 28 mei 2013

Amsterdam/Wuustwezel - De politie is op zoek naar achtergrondinformatie rond de dood van Marin Mari. Zijn lichaam werd in een sporttas in het Belgische Wuustwezel aangetroffen. Het programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 28 mei uitgebreid aandacht aan de zaak (vanaf 21.30 uur op Nederland 1).

Op zondagmorgen 7 april vindt een hardloper in een bos in hetBelgische Wuustwezel een sporttas met daarin het lichaam van een dode man. Deman is met geweld om het leven gebracht. In eerste instantie is de identiteitvan de dode man niet duidelijk, maar nadat zijn foto in de media wordt getoond,komt de politie er al gauw achter dat het gaat om de 31-jarige Kroaat MarinMari.

Geuzenveld

DeKroaatleefde al enkele jaren op verschillende adressen in Nederland, zijnlaatste adres was in het centrum van Amsterdam. Uit onderzoek is inmiddelsgebleken dat hij de laatste uren van zijn leven in de wijk Geuzenveld is geweesten dat hij zijn naam had veranderd. Deze week zal in diverseopsporingsprogramma?s uitgebreid aandacht worden besteed aan het Belgischeonderzoek. Naast Opsporing Verzocht wordt de zaak ook onder de aandacht gebrachtin Ter Plaatse van RTV-Noord Hollanden Bureau 020 van AT5.

Hebt u informatie? Danwordtudringend verzochtcontact op tenemen met de politievia het algemene nummer 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniemop 0800-7000 of via de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079-345 8999.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer