Romp onbekende man in Opsporing Verzocht

maandag 8 april 2013

Amsterdam - Op woensdagochtend 30 januari ziet een voorbijganger een groot blauw plastic pakket drijven in het water van het Amsterdamse IJ, ter hoogte van de NDSM-werf aan de Ms. Van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord. Wanneer de politie ter plaatse komt en het pakket openmaakt, blijkt daar de romp van een man in te zitten. Morgenavond wordt de zaak in Opsporing Verzocht behandeld.

Ondanks uitgebreid onderzoek is het de recherche nog niet geluktde identiteit van de man te achterhalen. Om die reden zal dinsdag 9 apriluitgebreid aandacht worden besteed aan de zaak in Opsporing Verzocht. Daarbijzal onder andere de torso getoond worden. De romp van de man zal komendedonderdag om 15.30 uur worden begraven in een zogeheten algemeen grafopbegraafplaats St. Barbara.

Hebt u tips of meer informatie?

Dan verzoeken wij u dringendcontact op te nemen met deOpsporingstiplijn via 0800-6070, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of met deCriminele Inlichtingen Eenheid op 079-3458999. Opsporing Verzocht wordtuitgezonden op Ned. 1 om 21.30 uur.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer