Stoffelijk overschot aangetroffen in Amsterdam

dinsdag 30 juni 2009

Op zondag 29 maart 2009, omstreeks 17.00 uur, wordt in zijn woning in de Lutmastraat 203-I in Amsterdam het stoffelijk overschot gevonden van de 51-jarige Recep Demir rs. Degene die hem vindt, is n van de onderhuurders die bij het slachtoffer inwonen.

Recep was geen bekende van de politie. Het zou kunnen dat de dader de man is die diezelfde middag, omstreeks 15.30 uur, bij Recep op bezoek kwam. Waarschijnlijk is het een bekende van Recep. Er is een compositiefoto van deze man gemaakt, want hij wordt nog steeds gezocht. Bij het onderzoek is een spoor veiliggesteld van de mogelijke dader. Van die overval zijn -helaas niet erg goede- bewakingsbeelden beschikbaar. Ook wordt nog gezocht naar mensen die de afgelopen jaren woonruimte hebben ondergehuurd bij Recep aan de Lutmastraat 203-I. Compo mogelijke dader Dinsdagavond 30 juni, omstreeks 21.25 uur, wordt in het programma Opsporing Verzocht op Nederland 1 uitgebreid aandacht besteed aan deze zaak. Deze uitzending zal woensdagochtend worden herhaald op Nederland 2, omstreeks 10.05 uur.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer