Tieners melden zich op politiebureau

vrijdag 3 april 2015

Amsterdam - Twee tieners uit Amsterdam hebben zich, na het zien van beelden in Bureau 020 en Bureau NH, gemeld op het politiebureau. In de uitzending was te zien dat een 15-jarige jongen op het metrostation Vensterpolder door twee mannen met geweld was beroofd van zijn koptelefoon.

De 19-jarige Amsterdammer meldde zich op zondag en liet weten dat hij er welbij was maar geen aandeel had in deze zaak. De 17-jarige Amsterdam meldde zichmaandag en verklaarde dat hij een ruzie tussen het slachtoffer en iemand andersop wilde lossen. Hij heeft toen de koptelefoon gepakt om hem te laten luisterennaar wat hij te zeggen had. De koptelefoon heeft hij weggegooid omdat hetslachtoffer weg liep.

De 19-jarige is maandag heengezonden. De 17-jarige is voorgeleid aan derechter-commissaris die de voorlopige hechtenis heeft geschorst. De tieners zijnnog wel verdachten. De officier van justitie zal binnenkort beslissen over destrafrechtelijke afdoening van de zaak.

Bureau 020 van AT5 en Bureau NH van RTV NH besteedden woensdag 25 maartaandacht aan deze zaak. In de uitzendingen waren de beelden te zien van hetafpakken van de koptelefoon van het merk ?Beats by Dr. Dre?.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer