Twee aanhoudingen in onderzoek moord Omar Kourrich

vrijdag 12 juli 2013

Amsterdam / St Nicolaasga - De politie heeft in het onderzoek naar de moord op de 35-jarige Omar Kourrich uit Amsterdam twee verdachten aangehouden. Beide mannen van 41 en 17 jaar werden vrijdag aan het begin van de middag aangehouden in hun woonplaats Amsterdam. Het duo wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood op hun 35-jarige stadsgenoot.

Op donderdagmorgen 20 juni jl. werd bij de zwemplaats Ulesprongaan de Tsjkemarwei in Sint Nicolaasga het lichaam van een dode man gevonden.Voorbijgangers zagen het verbrande en vastgebonden lichaam liggen enwaarschuwden de politie. Na onderzoek werd duidelijk dat de 35-jarige OmarKourrich door een misdrijf om het leven was gekomen. Een team van 25rechercheurs werkte sindsdien aan deze zaak.

Vervolg onderzoek

De twee verdachten werden in de loop van vrijdagmiddagovergebracht naar Frysln. Daar werden ze in het cellencomplex van de politieingesloten. Het team van 25 rechercheurs gaat door met het onderzoek. Zo wordtonder andere onderzocht wat de link met Frysln is. In het onderzoek wordt volopsamengewerkt met de politie in Amsterdam. Meer aanhoudingen, ook in Frysln,worden dan ook niet uitgesloten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer