Wie kent verdronken man Vondelpark? (update)

donderdag 13 augustus 2015

Amsterdam - In het Vondelpark is woensdagmiddag 12 augustus het lichaam van een man aangetroffen in de vijver met de fontein. De politie heeft de identiteit van de man nog niet kunnen vaststellen en roept de hulp van het publiek in.

Het lichaam van de man heeft vermoedelijk al een aantal dagen in het watergelegen. Waarschijnlijk is hij door verdrinking om het leven gekomen. Er zijngeen aanwijzingen die wijzen op een misdrijf.

Het gaat om een man van tussen de 30 en 50 jaar oud, van ongeveer 1.80 meterlang, donker haar, baard, snor, met een normaal tot stevig postuur. Op zijnlichaam staan twee opvallende tatoeages. Op de gehele bovenkant van zijn rugstaat een zogenaamde levensboom, een Keltisch model. Op zijn rechter bovenarm(schouder) staat een tatoeage van een Feniks. De tatoeages zijn al wat ouder, 10tot 15 jaar oud.

De man was niet gekleed, maar er is ook geen kleding in de omgevingaangetroffen. Mogelijk dat iemand deze kleding heeft aangetroffen en opgeruimd.

Heeft u meer informatie over de overleden man of heeft u mogelijk zijnkleding aangetroffen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer