Drie aanhoudingen op verdenking van fraude

dinsdag 30 september 2014

Amsterdam - Rechercheurs van het Bureau Financile en Economische Recherche van de politie Amsterdam hebben dinsdagochtend 30 september twee mannen en een vrouw, in leeftijd varirend van 40 tot 44 jaar, aangehouden op verdenking van fraude. De drie verdachten zijn eigenaar van een hotelbedrijf in Amsterdam. Ze worden verdacht van oplichting, valsheid in geschrifte, witwassen en mensensmokkel.

De verdachten zijn aangehouden tijdens doorzoekingen van vijf woningen envier bedrijfspanden, onder meer in Amsterdam. Bij de actie waren behalveofficieren van justitie van Openbaar Ministerie (OM) Amsterdam en van hetFunctioneel Parket een aanzienlijk aantal politiemensen betrokken, onder wiefinancile rechercheurs, forensisch/technisch specialisten en politiemensen inuniform. Er is in Nederland op enkele miljoenen Euro's beslag gelegd. Debedrijfsactiviteiten in de hotels blijven gewoon doorgaan.

Verdachte vastgoedtransactie

Aanleiding tot het onderzoek onder supervisie van OM Amsterdam vormde eenverdachte vastgoedtransactie. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. Dedrieaangehouden verdachten zitten in beperkingen, wat betekent dat ze alleenmet hun advocaat contact mogen hebben. Daarom doen politie en OM op dit momentover deze zaak geen verdere mededelingen.

bron: politie.nl | Categorie: fraude


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer