Aanhoudingen na geweld

zondag 24 februari 2013

Zaandam -

In de nacht van zaterdag op zondag hield de politie op deHemkade in Zaandam 15 personen aan, verdacht van openlijke geweldpleging en/ofmishandeling.

De politie werd ?s nachts gebeld door een medewerker van eenhorecagelegenheid aan de Hemkade dat een groep bezoekers slaags was geraakt metmedewerkers van de uitgaansgelegenheid. De politie heeft 15 verdachtenaangehouden terzake mishandeling en/of geweldpleging. Vijf medewerkers van degelegenheid raakten gewond en moesten zich onder doktersbehandeling stellen; zijhadden veelal gezichtsletsel opgelopen door de geweldplegingen. De politie heefteen onderzoek ingesteld naar de toedracht van dit geweld.

Alle 15 aangehouden personen, mannen en vrouwen, werdeningesloten en zijn in verzekering gesteld.

De politie is op zoek naar mogelijk meerdere mensen dieslachtoffer zijn geworden van deze mishandelingen. Ook heeft de politiemogelijkniet alle getuigen kunnen spreken. Bent u of kent u iemand die aanwezigwas in de horecagelegenheid en heeft u nog niet met de politie gesproken? Danwordt u vriendelijk verzocht te bellen met de politie in Zaandijk via 0900-8844.Anoniem kan ook op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer