Getuigen en achtergrond gezocht van zeer ernstige mishandeling in Spuistraat

woensdag 18 maart 2015

Amsterdam - Op zondagavond 1 maart, rond 21.30 uur heeft er een ernstige mishandeling cq. poging tot doodslag plaatsgevonden in de Spuistraat, waarbij een 48-jarige man uit voormalig Joegoslavi, woonachtig in Amsterdam, het slachtoffer werd. Het opsporingsprogramma Bureau 020 op AT5 besteedt woensdagavond 18 maart aandacht aan deze zaak.

Die avond komt er een melding binnen bij de politie dat er in de Spuistraat,ter hoogte van nummer 125, een aanrijding zou hebben plaatsgevonden, waarbij eenman zwaargewond zou zijn geraakt. Eenmaal ter plaatse ontstaan hier al gauwvraagtekens bij en lijkt het er op dat het slachtoffer door een andere oorzaakzijn letsel heeft opgelopen. Het onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat de manslachtoffer is geworden van een zeer ernstige mishandeling cq. poging totdoodslag.

Het slachtoffer wordt met ernstig neurologisch (hoofd)letsel opgenomen in eenziekenhuis en het is maar zeer de vraag of hij ooit volledig zal herstellen. Hijis nog altijd niet aanspreekbaar.

Getuigen en achtergrond

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar deze zaak is dringend op zoek naargetuigen en naar de achtergrond van deze zaak. Camerabeelden uit de omgevingworden nog onderzocht. Ook houdt het team er rekening mee dat het slachtoffermogelijk ergens anders in de directe omgeving is toegetakeld en op die lokatieis achtergelaten.

Het slachtoffer was die avond gekleed in een trui met horizontale rode/grijzestrepen met daaroverheen een bodywarmer, een blauwe spijkerbroek en groenesportschoenen. Het slachtoffer is 1.70m. lang, heeft een blanke huidskleur enkort donkerblond haar.

Tips

Mensen met tips kunnen terecht bij de Opsporingstiplijn via 0800-6070.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer