Getuigen gezocht van mishandeling

zondag 14 december 2014

Purmerend - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die afgelopen vrijdagavond plaatsvond op de het Slotplein.

Toen de politie vrijdagavond op het Slotplein aankwam, troffen zij een25-jarige man aan met een flinke hoofdwond. De jongen bleek die avond eenconflict te hebben gehad met drie mannen. Twee van hen waren afkomstig uitPurmerend: een 17- en 20-jarige man en zij waren in gezelschap van een 25-jarigeman uit Hilversum.

Het drietal zou een jas van het 25-jarige slachtoffer hebben willen meenemen,waarna een conflict ontstond, waarbij ook een meisje was geslagen door hetdrietal.

Aan de hand van een opgegeven signalement door getuigen, kon het drietal inde omgeving worden opgespoord. Zij zijn aangehouden en bij de 17-jarigePurmerender werd drugs aangetroffen. Dit is in beslag genomen.

Het drietal is ingesloten voor nader onderzoek en het slachtoffer is naar hetziekenhuis gebracht voor behandeling.

Iets gezien? Laat het ons weten!

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest vandeze mishandeling vrijdagavond op het Slotplein. Getuigen die zich nog niet bijde politie hebben gemeld, worden verzocht zich in verbinding te stellen met depolitie in Purmerend via 0900-8844.

Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.2014255333

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer