Getuigen openlijke geweldpleging gezocht

maandag 26 januari 2015

Amsterdam - Op vrijdagmiddag 23 januari zijn twee jongens mishandeld op de Buiksloterweg. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 16.00 uur fietste een 13-jarige jongen uit Amsterdam met een eveneens13-jarig vriendje uit Amsterdam over de Buiksloterweg. Daar werden zijaangesproken door meerdere jongens. En van de vrienden kreeg een duw, waardoorzij beiden ten val kwamen. Ook werden zij mishandeld. Vervolgens renden dedaders weg in de richting van de pont aan de Buiksloterweg.

Signalementen

De daders zijnmeerdere lichtgetinte jongens van ongeveer 15 jaaroud.Enkelen van hen hebben een slank postuur,een ander is mollig. Ze haddeneen oude grijze fiets bij zich en n van hen droeg een muts. Dejongens zijntussen de 1.55 en 1.70 meter lang.

Getuigen gezocht

De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.Mensen met meer informatie over deze zaak wordt verzocht contact op te nemen via0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via0800-7000

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer