Politie zoekt getuigen mishandeling

zaterdag 4 mei 2013

Amsterdam - De politie roept getuigen op zich te melden van een mishandeling die plaatsvond op zaterdag 16 februari aan de Nova Zemblastraat en Spaarndammerstraat. Het slachtoffer heeft een hersenschudding opgelopen en zijn arm en hand gekneusd.

Een 52-jarige Amsterdammer liep op 16 februari omstreeks 21.00uur over de Spaarndammerstraat toen ineens twee mannen op hem afkwamen. De manprobeerde de twee te ontwijken, maar n van de daders stootte zijn schouderhard tegen de man aan. Na een woordenwisseling rende het slachtoffer weg in derichting van de Nova Zemblastraat. Daar kreeg hij klappen en hetzelfde gebeurdekort daarop in de Spaarndammerstraat.

Getuigen wordt opgeroepen zich te melden bij de politie.Bezoekers van het eetcaf die het incident hebben gezien, de omstanders die dedaders hebben doen stoppen en een buschauffeur die het incident mogelijk heeftgezien.Signalement

Het slachtoffer omschrijft de twee verdachten als volgt:

Verdachte 1:

-Blanke man

-Blauwe ogen

-Tussen 1.83 en 1.90 meter

-Schouderlengte, slonzig donkerblond haar

-Pokdalig gezicht

-Slungelachtig postuur

-Lange jasVerdachte 2:

-Blanke man

-Bruine ogen

-Ongeveer 1.80 meter

-Slank postuur

-Zwart, kort haar

-Dunne snor en klein sikje (mogelijk van een paar dagen)

-Zwarte jas met capuchonGetuigen wordt verzocht te bellen via 0800-6070, of anoniem via0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer