Dood Nikki Lawalata in Opsporing Verzocht

dinsdag 5 november 2013

Amsterdam/Almere - Dinsdagavond 5 november besteedt het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de geweldadige dood van de 27-jarige Nikke Lawalata uit Amsterdam.

Op woensdag 4 september 2013, tegen 15:30 uur, wordt in debossen langs de Torenvalkweg tussen Lelystad en Almere, het lichaam van een dodevrouw gevonden. Na onderzoek blijkt het om de sinds zondag 1 september vermiste27-jarige Nikki Lawalata uit Amsterdam te gaan. Ze blijkt met geweld om hetleven te zijn gebracht. Nikki?s auto werd al op maandag 2 september op dePoseidonsingel in Almere gevonden, niet ver van de woning van Nikki?s 32-jarigevriend vandaan. Na onderzoek in zijn woning is hij aangehouden als verdachte indeze zaak.

Vragen in het onderzoek

Het rechercheteam vraagt nogmaals de hulp van het publiek omprecies duidelijk te krijgen wat er met Nikki is gebeurd. In de uitzendingworden er onder andere bewakingsbeelden getoond van de auto van Nikki. Tevenszoekt het rechecheteam getuigen die mogelijk iets opgevallen is op deDonarstraat in Almere tussen 30 augustus en 4 september 2013. Hen wordt verzochtcontact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.Opsporing Verzocht wordt dinsdag 5 november uitgezonden om 21.30uur op Nederland 1.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer