Getuigenoproep liquidatie Uiterwaardenstraat

woensdag 17 december 2014

Amsterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een liquidatie, waarbij het slachtoffer op dinsdag 9 december voor de deur van een bar aan de Uiterwaardenstraat overleed.

Die dinsdagavond omstreeks 23.00 uur overleed een 25-jarige man aan diverseschotverwondingen. Hij bevond zich op dat moment voor de deur van de River SideBar, welke gevestigd is aan de Uiterwaardenstraat, op de kruising met deRijnstraat. De recherche startte een onderzoek dat nogin volle gang is. Door depolitie is onder andere een uitgebreid buurtonderzoek verricht.

Getuigenoproep

Mogelijk zijn er getuigen die iets gezien of gehoord hebben tussen 22.45en23.15 uur, maar die niet in de directe omgeving van de plaats delict wonen. Hetonderzoeksteam vraagt hen om contact op te nemen. Verder is het team op zoeknaar personen die eerste hulp hebben verleend aan het slachtoffer of dieaanwezig waren in de River Side Bar. Niet iedereen heeft zich die avond gemeldbij de politie. Het onderzoeksteam zou hen ook graag willen spreken.

Neem contact op

Iedereen die meer informatie heeft wordt verzocht contact op te nemen via0900-8844 men kan ook contact opnemen met het Team Nationale CrimineleInlichtingen via 079-3458999. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld MisdaadAnoniem via 0800-7000.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer