Gezochte Rida Bennajem bij liquidatie omgekomen

zondag 17 maart 2013

Amsterdam - Zaterdagavond 16 maart 2013, is de 21-jarige Rida Bennajem bij een schietincident in de Comeniusstraat om het leven gekomen. De recherche gaat uit van een afrekening. De familie is in kennis gesteld van zijn overlijden.

Rond tien over elf vielen er veel schoten in de Comeniusstraat.Het slachtoffer werd meerdere malen van dichtbij getroffen. Een reanimatie hadgeen resultaat meer. De omgeving werd onmiddellijk afgezet en in de directeomgeving werd een zoektocht gehouden naar de eventuele dader of daders.Aangezien het hier lijkt te gaan om een liquidatie werd een TGO (TeamGrootschalige Opsporing) op deze zaak gezet. Forensisch specialisten zijn, zoalste doen gebruikelijk, uren met een PD-onderzoek bezig geweest.

Het slachtoffer stond op de Nationale Opsporingslijst en er isveelvuldig aandacht aan hem besteed in meerdere opsporingsprogramma?s. Hij werdverdacht betrokken te zijn geweest bij een overval in Leiderdorp waarbijgeschoten was op een juwelier en politiemensen.

Het rechercheteam is op zoek naar getuigen van hetschietincident of naar mensen die informatie hebben over dit ernstige misdrijf.Zij kunnen telefonisch contact opnemen met de politie via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer