Man doodgeschoten in Amsterdam-Oost

zondag 13 juli 2014

Amsterdam - Rond kwart voor 2 vannacht heeft er een dodelijk schietincident plaatsgevonden aan de Conradstraat in Amsterdam Oost. Daarbij is een 30-jarige man uit Amsterdam door vuurwapengeweld om het leven gebracht.

Kort na het schietincident is aan de Flevoparkweg een brandende grijzeVolkswagen Golf aangetroffen met Duitse kentekenplaten. Mogelijk is dit devluchtauto van de dader of daders. Het onderzoeksteam wil graag in contact komenmet mensen die iets van het schietincident hebben gezien, dan wel iets van hetachterlaten en in brand steken van de Volkswagen Golf.

Ook wil het onderzoeksteam weten of mensen iets opvallends hebben gezien inde Conradstraat voorafgaand aan het schietincident., mede in relatie tot deVolkswagen Golf. Sowieso wil de recherche met eenieder spreken die meerinformatie heeft over de achtergrond van deze zaak.

Getuigen

Het slachtoffer was, zoals het er nu naar uitziet, geen bekende van depolitie, maar zowel zijn identiteit als zijn achtergrond zijn nog volop inonderzoek.

Getuigen kunnen contact opnemen met het algemene politienummer 0900-8844, metMeld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of met de Criminele Inlichtingen Eenheid op079-345 8999.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer