Bestuurder zwarte Vespa gezocht na aanrijding 85-jarige vrouw

donderdag 25 februari 2016

Koog aan de Zaan - De politie is dringend op zoek naar mensen die kunnen vertellen wie woensdagmiddag 24 februari een 85-jarige vrouw heeft aangereden en is doorgereden.

De bejaarde vrouw fietste om 17.27 uur op het fietspad bij de kruising Glazenmaker/Legerland toen ze werd aangereden door een man op een zwarte Vespa snorfiets.

De vrouw kwam op de snorfiets terecht. In plaats van dat de bestuurder haar hielp duwde hij haar van zijn snorfiets af en reed verder richting Zaandijk. De vrouw met een gebroken hand, snijwonden en blauwe knieƫn achterlatend.

De man droeg een zwarte jas met een lichte bontkraag, heeft kort, gemillimeterd, blond haar, kalend, geen gezichtsbeharing en een gezet postuur. Is rond de 1.83 lang en tussen de 30 a 40 jaar.

Zijn zwarte Vespa snorfiets moet grote schade aan de voorkant hebben opgelopen. Zoals een gebroken voorspatbord. De kentekenplaat was blauw, mogelijk beginnend met F1. Doorrijden na een aanrijding is een misdrijf en door deze aanrijding heeft het slachtoffer ernstig letsel opgelopen.

Heeft u iets gezien dat van waarde zou kunnen zijn of weet u wie deze verdachte is? Neem dan contact met ons op via 0900-8844!

2016043089

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer