Aanhoudingen na melding van beroving, politie zoekt getuigen

maandag 29 april 2013

Amsterdam - De politie heeft vanmiddag, maandag 29 april, nabij het Amsterdamse Bos twee mannen aangehouden op verdenking van (poging tot) beroving. Bij de aanhouding werd een waarschuwingsschot gelost door de politie. Niemand raakte gewond. De politie zoekt getuigen.

Even na het middaguur werd bij de politie gemeld dat er op de Jan denHaenstraat in het stadsdeel Bos en Lommer vermoedelijk een beroving hadplaatsgevonden waarbij mogelijk geschoten zou zijn. De verdachten zouden zijnweggereden in een auto. Agenten zagen kort daarop de bewuste auto rijden op deHaarlemmerweg richting A10.

Saab

Na een korte achtervolging via de A10 en de Amstelveenseweg werd de auto terhoogte van het Amsterdamse Bos tot staan gebracht en konden de twee inzittendenworden aangehouden. Bij de aanhouding is door de politie een waarschuwingsschotgelost. De politie heeft de zaak in onderzoek en is nog op zoek naar getuigenvan het voorval in de Jan den Haenstraat. In het bijzonder een tot dusveronbekende man in een Saab, zou voor het onderzoek belangrijke informatie kunnenhebben. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reagerenkan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer