Derde verdachte overval avondwinkel aangehouden

vrijdag 2 januari 2015

Amsterdam - De politie heeft op vrijdag 2 januari een derde verdachte aangehouden voor een overval op een avondwinkel twee weken geleden.

Op zondagavond 21 december vond de overval plaats op een avondwinkel aan deNieuwe Maanstraat. Twee mannen waren de winkel binnengekomen en eisten van dewinkeleigenaar onder bedreiging van een mes geld uit de kassa. Zij gingen er meteen geldbedrag vandoor. Niemand raakte bij de overval gewond.

Twee verdachten

Agenten hielden vlak na de overval een zoekactie en hielden vijf mannen aan.De recherche startte een onderzoek. Van drie van de aangehouden mannen is vastkomen te staan dat zij niets met de overval te maken hebben. De andere tweezitten nog vast. Hun betrokkenheid bij de overval wordt onderzocht.

Derde verdachte aangehouden

Het onderzoek van de rechercheurs leidde naar een derde verdachte. Deze19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 2 januari in Rotterdamaangehouden. De politie zet het onderzoek voort.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer