Getuigen gezocht beroving vrouw

vrijdag 9 januari 2015

Amsterdam - De politie zoekt getuigen van een beroving op de galerij voor de woning van een vrouw aan de Juliana van Stolbergstraat. Een man bedreigde haar op dinsdag 6 januari rond 18.15 uur met de dood als zij hem geen geld zou geven. Zij heeft de man onder deze bedreiging een gering geldgedrag gegeven. Heeft u iets gezien?Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of meld misdaad anoniem op 0800-7000.

De vrouw was bijna thuis. Een onbekende man sprak haar in degemeenschappelijke hal op de derde verdieping voor haar voordeur. Hij wilde geldvan haar hebben en bedreigde haar met de dood als hij dat niet zou krijgen. Zijwas bang en gaf hem een gering geldbedrag dat zij nog in haar portemonnee had.De man wilde echter meer geld hebben, maar die had zij niet. Vervolgens wildehij haar pinpas hebben. Zij vertelde dat zij die ook niet had. Op dat momentging haar telefoon over. Kennelijk schrok de man hiervan en is weggelopen. Hetis niet bekend of de man was gewapend.

Het buurtonderzoek door de politie heeft geen resultaat opgeleverd en depolitie vraagt de hulp van het publiek.

Signalement

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer