Getuigen poging overval gezocht

zondag 25 januari 2015

Amsterdam - Zaterdag 24 januari heeft een gewelddadige poging overval plaatsgevonden bij een woning aan de Bundlaan. Een vrouw raakte gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Aan het einde van de middag om iets voor half zes belden drie jongens aan bijeen woning aan de Bundlaan. De 73-jarige bewoonster deed open en het drietalprobeerde haar te overvallen. De jongens mishandelden de vrouw en staken haarmet een voorwerp. Vervolgens sloegen ze op de vlucht. Meerdere politie-eenhedenzochten in de omgeving naar de daders, maar zij zijn niet meer gevonden.

Naar ziekenhuis

Het slachtoffer moest behandeld worden aan haar verwondingen en is naar hetziekenhuis gebracht. Naar omstandigheden gaat het goed met de vrouw.

Getuigen gezocht

De politie is een onderzoek gestart. In verband met dat onderzoek komenrechercheurs graag in contact met getuigen. Mensen die meer informatie hebbenover deze zaak wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via0900-8844. Personen die anoniem willen blijven omdat ze meer weten over wieverantwoordelijk zijn voor deze gewelddadige poging overval, kunnen contactopnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer