Getuigenoproep overval winkel

zaterdag 21 maart 2015

Amsterdam - Zaterdagmiddag 21 maart hebben twee mannen een winkel aan het Lambertus Zijlplein overvallen. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 17.45 uur kwamen twee mannen de winkel aan het Lambertus Zijlpleinbinnen en bedreigden de aanwezige medewerkers en klanten met een steekvoorwerp.Vervolgens sloegen zij met een nog onbekende buit op de vlucht. Bij de overvalraakte niemand gewond.

Meerdere politie-eenheden zochten in de omgeving naar de overvallers en eencentralist van de politiemeldkamer startte een Burgernetactie. De daders zijnnog niet gevonden. Zij zijn voor het laatst gezien in de omgeving van de Pietervan der Werfstraat.

Het gaat om twee mannen van ongeveer 20 jaar met een lichtgetinte huidskleuren donkere kleding. En van hen heeft een spits gezicht en droeg een wittecapuchon.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Mensen diegetuige waren van de overval, meer weten over de vluchtroute of weten wie dedaders zijn, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anonieminformatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer