Politie zoekt getuigen overval

vrijdag 1 mei 2015

Zaandam - De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot een overval, die op vrijdagmorgen plaatsvond op de Hermitage in Zaandam. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met Meldt Misdaad Anoniem op tel.nr. 0800-7000.

Omstreeks 10.10 uur was een 31-jarige medewerkster van eenwaardetransport naar een winkelbedrijf in de Hermitage geweest. Zij liep terugnaar de bestelbus (waardetransport) en stapte door de zijdeur naar binnen. Opdat moment kwam er een man aanlopen die de vrouw beet probeerde te pakken.Vermoedelijk was het de man te doen om het geld dat de vrouw bij een winkel hadopgehaald. Doordat de deur zich al sloot, greep de man mis en ging hij ervandoor. De man is weggerend over het Rustenburg in de richting van de Russischebuurt.

De verdachte is een man van 30- 35 jaar met een getinte huidskleur. Hij droegeen zwartkleurige pet, een blauwe of zwarte jas en een zwarte broek.

De politie zoekt getuigen die de overval hebben gezien, of ietskunnen verklaren over de vluchtrichting of de identiteit van de dader.

2015107419

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer