Straatroof snel opgelost

vrijdag 14 augustus 2015

Amsterdam - Met de aanhouding van een 30-jarige man uit Amsterdam heeft de politie donderdag 14 augustus de diefstal van een iPhone snel opgelost. De man probeerde de telefoon na de beroving te verstoppen in een plantenbak in een bankgebouw. Deze handeling ontging de agent die de man achtervolgde niet en kon het toestel veilig stellen.

Rond 20.45 uur berichtte de meldkamer dat in de buurt van de Haarlemmerwegeen man was beroofd van zijn telefoon. Het slachtoffer liep achter de dader aanen gaf telkens zijn positie door aan de politie. De vermoedelijke dief stak deHaarlemmerweg over en liep een bankgebouw binnen.Een agent zag dit en parkeerdede politieauto voor de bank en rende achter de man aan. Hij zag dat de man devermeende telefoon daar in een plantenbak legde. De verdachte verzette zichhevig bij zijn aanhouding. Hij is daarop geboeid. Bij het aantreffen van detelefoon ging het alarm af van ?find my phone?.

De telefoon is in beslag genomen en gaat terug naar de eigenaar. De verdachtedie geen verklaring wenste af te leggen stond ook nog gesignaleerd voor eenopenstaande geldboete.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer