Straatroof

zaterdag 7 december 2013

Purmerend - Een 16-jarige inwoner uit Purmerend heeft zaterdagmorgen vroeg een woordenwisseling gehad in een Caf aan de Koemarkt.Nadat deze jongen al lang en breed vertrokken is en zich op deWagenweg bevindt wordt hij aangesproken door een jongen van tussen de 20 en 25jaar. Zijn openingszin is: "Wat deed je bijdehand op de Koemarkt". De jongenreageert hierop met de woorden:" Er hoeft geen vechtpartij te komen ofzo, wekunnen er ook normaal over praten." Daarop wordt hij gebeld en ondertussen ookneergetrapt, onder andere op zijn been en in zijn nek. De dader trekt vervolgenzijn telefoon uit zijn hand en rent in de richting van het Doplaantje. Hetslachtoffer rent erachteraan waarop de jongen terug komt rennen. Deze begintvervolgens weer te trappen, dit maal tegen onder andere de knie van de jongen,die iets hoort knakken. Het slachtoffer gaat daarna knock out van de pijn enwordt door vrienden later aangetroffen.

Het signalement van de verdachte luidt: een jongen van 20 a 25jaar oud, lijkt of hij een spleet tussen zijn tanden heeft. Ging gekleed in eenrode jas, leek donkerrood, spijkerbroek, donkerkleurige pet en hij had eenopvallend witte koptelefoon om zijn nek hangen. Wie heeft deze jongenvrijdagavond op de Koemarkt of elders in Purmerend gezien?

U kunt zich melden bij de politie in Purmerend via 0900 ? 8844.Anoniem mag ook op 0800 ? 7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer