Tips van getuigen leiden naar verdachte van beroving van 77-jarige vrouw

woensdag 28 augustus 2013

Amsterdam - Een 77-jarige vrouw werd vorige week bijna beroofd van haar tas. Gisterochtend heeft de politie in deze zaak een verdachte aan kunnen houden. Diverse mensen waren getuige van deze poging tot beroving. Hun tips en nader onderzoek leidden uiteindelijk naar de verdachte.

De vrouw zat op 19 augustus rond 11 uur bij de bushalte op de JanEvertsenstraat toen een man op haar af kwam lopen. Hij pakte haar tas beet enwilde deze uit haar handen trekken. De vrouw hield haar tas echter vast en erontstond een worsteling, waarbij zij viel en met haar hoofd op straat terechtkwam. Ze riep om hulp en verschillende getuigen kwamen op het tweetal af. Deberover rende uiteindelijkzonder de tas weg. Wel kwam de vrouw er later achterdat haar persoonlijk OV-chipkaart was verdwenen. Naar omstandigheden maakt devrouw het inmiddels weer goed.

Verschillende mensen waren getuige van dit voorval. En getuige kon aangevenin welke richting de verdachte was gevlucht, een andere getuige maakte beelden.Hij stelde de beelden beschikbaar aan de politie. Nader onderzoek leiddeuiteindelijk tot de aanhouding van een verdachte (41). Bij zijn aanhouding werdde OV chipkaart van het slachtoffer aangetroffen.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer