Vrouw de dupe van tasjesroof

zondag 14 december 2014

Purmerend - De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de tasjesroof die zaterdagavond rond 18.50 uur werd gepleegd in de Mahatma Gandhistraat.

Na de melding van een straatroof trof de politie een vrouw aandie kort was achtervolgd door een tweetal jongens en vervolgens van achterendoor hen was aangevallen. Door deze aanval viel de vrouw hard op de grond engingen de jongemannen er met haar tas vandoor.

De politie heeft direct in de omgeving gezocht naar de daders enambulancepersoneel ter plaatse gevraagd, die de vrouw ter plekke behandeldheeft. Het tweetal zou volgens getuigen gevlucht zijn in de richting van hetRosa Luxemburgpark. Beiden droegen donkere kleding en hadden een capuchon op.

Iets gezien? Bel ons!

De politie heeft aangifte opgenomen en is nog steeds op zoeknaar mensen die zaterdagavond getuige zijn geweest van deze straatroof in deMahatma Gandhistraat, rond 18.50 uur. Ook mensen andere informatie hebben diekan helpen bij het opsporen van deze daders, worden verzocht zich te melden bijde recherche in Purmerend via te.nr. 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan s.v.p.met Meld Misdaad Anoniem, via tel.nr. 0800-7000.2014256050

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer