Vrouw van tas beroofd in bijzijn van dochtertje (4)

dinsdag 22 december 2015

Amsterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof in Amsterdam Zuid. Een vrouw werd daarbij mishandeld en haar dochtertje bedreigd.

Op maandag 14 december om 15.00 uur loopt de 26-jarige vrouw hand in hand met haar vier-jarige dochtertje in de Lekstraat. Als ze rechtsaf de Hunzestraat in gaat, ziet ze aan de overkant drie jongens staan bij een witte bromfiets. Even later grijpt een van deze jongens haar bij haar capuchon en trekt daarna haar dochtertje van haar los. Hij roept dat de vrouw haar tas moet afgeven en dat hij anders haar dochter zal pijn doen. De vrouw verzet zich en krijgt van een van de andere jongens een klap in haar gezicht. Uiteindelijk geeft de vrouw haar tas af uit angst dat ze haar dochtertje zullen slaan.

 

De jongens gaan er met de bruine tas van het merk Chanel vandoor op de bromfiets. De bestuurder heeft een witte pothelm op. De brommer heeft een kenteken waarin de combinatie HG6 voorkomt. Het signalement van de daders is als volgt:

- De bestuurder van de bromfiets is licht getint en 19 à 20 jaar. Hij heeft kort zwart glad haar en was ongeveer 1.80m lang. Hij heeft een grote neus, een smal sikje en een slank postuur. Hij droeg zwarte kleding en zwarte Nike sportschoenen.

- De bijrijder is lichtgetint en ongeveer 20 jaar. Hij had zwart haar in stekeltjes, bruine ogen, een dik gezicht en een fors postuur. Hij droeg een blauw joggingpak met witte strepen op zowel de jas als de broek, en witte schoenen.

- Van de derde jongen is geen signalement bekend.

De politie is op zoek naar getuigen en naar mensen met meer informatie over dit incident. Mogelijk heeft iemand de tas ergens aangetroffen. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer