Man overleden na schietincident Nieuw-West

donderdag 25 april 2013

Amsterdam - Bij een schietincident in de buurt van het Osdorpplein in Amsterdam Nieuw-West op zondagavond 21 april raakte een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gewond. Hij werd in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen waar hij maandag aan zijn verwondingen overleed. Na het schietincident is een verdachte aangehouden die nog steeds vast zit.

Het schietincident vond plaats rond kwart voor tien avonds. Bij de zoektochtnaar de dader werd de politiehelikopter ingezet. Vanuit de helikopter zagenagenten een man in het water springen. Dat was voor de politie aanleiding omverder onderzoek te doen en uiteindelijk werd deze man aangehouden. Het gaat omeen 28-jarige man zonder vaste woon- en/of verblijfplaats. Hij zit vast voorverhoor in verband met het onderzoek.

Getuigen gezocht

De politie doet verder onderzoek naar de omstandigheden waaronder hetschietincident heeft plaatsgevonden. Een aantal mensen is getuige geweest vanhet incident. De politie verzoekt getuigen, die de politie nog niet gesprokenheeft, contact op te nemen met de recherche via 0900-8844 of via meld misdaadanoniem 0800-7000 .

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer