Schietincident Brandaris Zaandam

donderdag 25 februari 2016

Zaandam - Rond 14.50 uur werd bij de politie gemeld dat er een schietincident had plaatsgevonden in een woning aan de Brandaris in Zaandam, waarbij twee mannen gewond zouden zijn geraakt.

Bij dit geweldsincident werd geschoten. In de woning werd een gewonde man aangetroffen.

De andere gewonde man wist na het geweldsincident het huis uit te komen en hij werd gewond aangetroffen in de directe omgeving aan de Noordzee. Beide mannen, Zaandammers in de leeftijd van 51 en 53 jaar, zijn met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De 51-jarige man ligt in stabiele toestand in het ziekenhuis en de 53-jarige man is ernstig gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld en de directe omgeving bij de woning aan de Brandaris en op de locatie bij de Noordzee werden afgesloten voor nader onderzoek.

De daders (aantal nog onbekend) zouden na het geweldsincident zijn gevlucht in een grijze Renault met een Frans kenteken.

Heeft u informatie over dit incident dat zich afspeelde op donderdagmiddag 25 februari rond 14.50 uur in de omgeving van de Brandaris en de Noordzee, belt u dan met de recherche in Zaandijk via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr: 0800-7000.

Ook kunt u terecht bij het Team Criminele Inlichtingen via telefoonnummer 079-3458999.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer