Snelle aanhouding na dodelijk schietincident

zondag 26 mei 2013

Amsterdam - Bij een uit de hand gelopen ruzie in een uitgaansgelegenheid aan het Kattenburgerplein is in de nacht van zaterdag op zondag 26 mei een 26-jarige Amsterdammer om het leven gekomen. Het slachtoffer overleed door vuurwapengeweld. De politie hield ook meteen een verdachte aan.

Nadat er omstreeks 1.50 uur meerdere meldingen binnenkwamen van schoten,troffen agenten de man hevig bloedend aan bij de bar van de uitgaansgelegenheid.Hij bezweek kort daarna aan zijn verwondingen. De plaats delict werd ruimafgezet sporenonderzoek.

Kort na het schietincident werd op basis van getuigenverklaringen in denabijheid van de uitgaansgelegenheid een verdachte aangehouden. Het gaat om een25-jarige Amsterdammer die is ingesloten voor verhoor.

Dance-event

Ten tijde van het incident was een dance-event gaande in deuitgaansgelegenheid. De politie is een Team Grootschalige Opsporing (TGO)gestart en zoekt getuigen. Heeft u meer informatie over (de toedracht van) hetschietincident? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anonieminformatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer