Twee gewonden na schietincident

zaterdag 11 oktober 2014

Amsterdam - Twee mannen zijn vrijdagavond 10 oktober rond 23.20 uur gewond geraakt bij een schietincident in een caf aan de Pretoriusstraat. Een 32-jarige man uit Amsterdam raakte hierbij ernstig gewond. Het andere slachtoffer, een 48-jarige Amsterdammer, is naar een ziekenhuis vervoerd met een verwonding aan zijn been.

Getuigen hebben gezien dat een donkere auto op hoge snelheid is weggereden.Politiemensen hebben de vermoedelijke vluchtauto over de A10 zien rijden enondanks een korte achtervolging is de auto uit het zicht geraakt. Even na 23.30uur kwam de melding binnen dat er een autobrand gaande was aan hetNieuwersluishof. Dit is mogelijk de vluchtauto, maar om dit met zekerheid vastte stellen doet de politie onderzoek.

Vragen aan getuigen

De recherche is volop bezig met het onderzoek en informatie van getuigen isdaarbij heel belangrijk. Mensen die getuige zijn geweest van het schietincidenten die nog niet met de politie gesproken hebben, worden verzocht contact op tenemen via onderstaande telefoonnummers. Ook informatie voorafgaand aan hetincident of vlak daarna, kan belangrijk zijn. Indien mensen de mogelijkevluchtauto hebben zien rijden, dan wil de recherche dat graag weten. Daarnaastkomt de politie graag in contact met mensen die iets gezien hebben wat met debrandende auto op het Nieuwersluishof te maken kan hebben. Informatie kan wordendoorgegeven aan de recherche via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via MeldMisdaad Anoniem: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer