Twee mannen gewond na schietincident Zeeburg: getuigen gezocht

zondag 14 december 2014

Amsterdam - De politie onderzoekt een schietincident dat rond 7.00 uur op 14 december plaatsvond in de omgeving van Zeeburg. Twee mannen raakten daarbij gewond.

Rond 8 uur vanochtend kreeg de politie informatie dat er twee personen metschotwonden opgenomen waren in het ziekenhuis. In het ziekenhuis sprakenrechercheurs met twee mannen; de een (26) heeft een schotwond in zijn arm, deander (21) in zijn nek.

De gewonden verklaarden niet precies te weten wat er is gebeurd. Zij zoudenin de vroege ochtend zijn gelopen van Amsterdam Oost naar Noord, via deAmsterdamse brug en de Schellingwouderbrug. Op een van deze bruggen zouden zijzijn beschoten vanuit een voorbij rijdende auto. Het is onduidelijk hoe vaak ergeschoten is. Mogelijk zijn de twee mannen door een en dezelfde kogel geraakt.Getuigen

De politie onderzoekt de toedracht van het incident en is op zoek naargetuigen. Wie heeft vanochtend vroeg iets verdachts gezien of gehoord in deomgeving van Zeeburg? Wie heeft de mannen zien lopen of een auto zien rijdenrond dit tijdstip? Mensen met informatie wordt verzocht contact op te nemen metde politie via 0900-8844. Mensen die anoniem willen blijven kunnen ook bellenmet meld misdaad anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer