Bestuurder onder invloed van drugs

zondag 22 februari 2015

Wijdewormer - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie op de Oosterdwarsweg een 32-jarige purmerender aangehouden. De auto van de man stond met luide muziek aan in de berm.

De enige inzittende maakte drukke bewegingen en had grote ogen. DePurmerenderreageerde niet op het kloppen van de agenten. Uiteindelijk kwam hijwel uit het voertuig maar gaf hij geen reactie op vragen van de agenten. Ooktoen de man werd meegedeeld dat hij werd aangehouden, reageerde hij niet. De manwerd vervolgens meegenomen in de politieauto maar verzette zich en begon steedswilder te bewegen. De man werd voor nadere controle naar het ziekenhuisovergebracht maar door deheftige bewegingen die de man maakte, kon er geenbloed worden afgenomen. Daarom wordt aan de hand van urine dat van de man isafgenomen, door het NFI onderzoek gedaan naar de aanwezigheid van drugs.

De auto van de man is naar het politiebureau gebracht en zal daar blijven totdatde verdachte zijn rijbewijs heeft ingeleverd. Tegen de man is proces-verbaalopgemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer