Man aangehouden na achtervolging

maandag 6 januari 2014

Amsterdam - De politie heeft zondagochtend 5 januari rond acht uur een 35-jarige man aangehouden na een achtervolging op de Haarlemmerweg. Hij reed in een gestolen auto en probeerde te vluchten toen agenten hem opmerkten.

Tegen acht uur s?ochtends zien politieagenten op het Nassaupleinin Amsterdam een auto rijden zonder kentekenplaat. Als de agenten de bestuurderwillen aanspreken gaat hij er vandoor in de richting van de Haarlemmerweg. Depolitieagenten starten de achtervolging waarna de bestuurder met hoge snelheidverkeerslichten negeert en via de Haarlemmerweg probeert weg te komen. Terhoogte van de kruising met de Fannius Scholtenstraat en de J.M. Kemperstraatrijdt de bestuurder zichzelf via het trottoir vast op het straatmeubilair. Tevoet vlucht de man verder. Een agent weet de verdachte in te halen en aan tehouden. Het voertuig waarin hij reed blijkt gestolen en bovendien beschikte debestuurder niet over een geldig rijbewijs. De verdachte is een bekende van depolitie. Hij zit nog vast.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer