Onder invloed van drugs op gestolen scooter

maandag 20 juni 2016

Zaandam - Tijdens een verkeerscontrole heeft de politie zondagochtend een 25-jarige bromfietsbestuurder uit Zaanstad aangehouden die onder invloed van drugs reed.

Agenten zagen de bestuurder over de Wibautstraat rijden en merkten op dat de kentekenplaat nogal vreemd was bevestigd. Toen de agenten de bestuurder om een rijbewijs vroegen, antwoordde de man dat hij die niet had en zette het op een lopen. De agenten zetten de achtervolging in maar verloren de man uit het oog. De man hield zich op de Pieter Lieftinckweg schuil in de bosjes maar werd daar alsnog ontdekt.

 

Bij nader onderzoek werden in de scooter van de man harddrugs aangetroffen (onder andere 44 xtc-pillen, een flesje GHB en een witte substantie; vermoedelijk amfetamine). En ook het vermoeden van de agenten dat het kenteken vals was, werd bevestigd. Zowel de bromfiets als de drugs zijn in beslag genomen. Bij de bestuurder werd bloed afgenomen om de aanwezigheid van drugs in zijn bloed te kunnen aantonen.

Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

 

2016136385 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer