Vluchtende automobilist aangehouden

vrijdag 1 mei 2015

Amsterdam - Een 33-jarige automobilist uit Amsterdam trachtte vrijdagochtend 1 mei uit handen van de politie te blijven. Zijn vlucht eindigde in Badhoevedorp. Hij had te veel gedronken en reed tijdens een ontzegging van de rijbevoegdheid. Voor deze feiten en zijn rijgedrag is proces-verbaal opgemaakt.

De man reed rond 03.15 uur op de Plesmanlaan met een bestelauto met eendefect achterlicht. Op een stopteken bracht hij zijn auto tot stilstand. Op hetmoment dat een politieagent uit de auto stapte, reed de man met hoge snelheidweg. Tijdens de achtervolging die daarna ontstond reed de man met snelhedenboven de 100 km/uur binnen de bebouwde kom.

In een tunneltje bij het Lorentzplein in Badhoevedorp bracht hij zijn autotot stilstand en zette het op een rennen. De agenten waren sneller en hielden deman aan. Op het bureau kwam de aap uit de mouw. De man had gedronken en eenontzegging van de rijbevoegdheid van 30 december 2014 tot 23 oktober 2015. Deuitslag van de ademanalyse bedroeg 185 ug/l (0,4 promille).

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer