Aanhoudingen voor handel in en bezit van vuurwapens

dinsdag 9 december 2014

Amsterdam - In samenwerking met diverse politie-eenheden zijn arrestatieteams en rechercheurs op dinsdagochtend 9 december op zes plaatsen in verschillende steden in Nederland binnengevallen op zoek naar vuurwapens. Er zijn vandaag drie verdachten aangehouden in verband met vuurwapenbezit en vuurwapenhandel.

Het is het sluitstuk van een onderzoek naar handel in verdovende middelen envuurwapenhandel dat een Bovenregionaal Rechercheteam sinds een half jaar draaideonder supervisie van een officier van justitie van het parket Amsterdam.

Automatische vuurwapens

Er zijndinsdag in totaal vijf vuurwapens aangetroffen,waaronder een aantal automatische vuurwapens. Er is daarbij een grotehoeveelheid bijbehorende munitie gevonden, die eveneensin beslag isgenomen.

Cocanewasserij

In dit onderzoek zijn in een eerdere fase ook al vier verdachten aangehoudenen zijn al vier vuurwapens en ruim 100 patronen inbeslaggenomen. Er is ook eencocanewasserij aangetroffen en een drugslijn tussen Amsterdam en Curaaoopgerold. Die vier verdachten zitten nog vast

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer