Arrestaties na wapenvondst

vrijdag 26 april 2013

Amsterdam - Na de vondst van een vuurwapen zijn drie mannen gearresteerd voor, onder meer, verboden wapenbezit. De zaak kwam aan het licht tijdens een routinecontrole in het Bijlmerpark. In de woning van een van de verdachten werden later nog meer wapens gevonden.

Donderdagavond 25 april rondkwart over acht hielden agenten op hetBijlmerpark tijdens een routinecontroleeen auto met twee mannen erin aan.Gedurende de controle sloeg een van hen, een 32-jarige Amsterdammer, op devlucht.Tijdens de achtervolging zagen agenten dat de man al rennend eenvuurwapen of iets wat daarop leek weggooide. Hijkon even verderop wordenaangehouden. De ander, een 31-jarige man uit Almere, is ook aangehouden opverdenking vanbetrokkenheid bij de zaak.

Balletjespistool

Bij daarop volgend onderzoek werden in de loop van de avond in huis bij de32-jarige in deTransvaaloostbuurt nog meer wapens aangetroffen, waaronder tweestroomstootwapens, pepperspray, munitie en een zogenaamd balletjespistool. Eenfamilielid en huisgenoot van de 32-jarige man werd in de buurt aangetroffen enis ook aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer