Fietser bedreigd met vuurwapen, twee mannen aangehouden

dinsdag 12 augustus 2014

Amsterdam - De politie is op zoek naar de fietser die vrijdagmiddag 8 augustus rond 4 uur in de Rijnstraat is aangereden door de bestuurder van een Mercedes en vervolgens is bedreigd met een vuurwapen. De twee inzittenden van de Mercedes, 46 en 36 jaar oud, zijn aangehouden.

Na de aanrijding bedreigde n van de inzittenden van de Mercedes de fietsermet een vuurwapen. Nadat de auto was weggereden richting de A2, belde de fietserde politie. Aan de hand van het kenteken kon de auto snel worden opgespoord.Deze stond bij een tankstation langs de A2, net buiten Amsterdam. De politiehield de twee inzittenden aan en trof bij de bestuurder uit Oldenzaal (46) eenvuurwapen aan in zijn broeksband. Ook in de tas van de bijrijder uit Amsterdam(36) werd een vuurwapen aangetroffen.

Contact met melder

De mannen zijn in verzekering gesteld voor nader onderzoek. De politie zougraag nog een keer in contact komen met de melder. Zijn telefoon wordt nietbeantwoord. Hij kan contact opnemen met de politie in Amsterdam via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Landsmeer | 112 alarmeringen Landsmeer | Goedkoop Tanken in Landsmeer | Supermarkten in Landsmeer | Weerbericht Landsmeer